Кого мы будем помнить......

Елена777
Освоившийся
Подпись: Елена

Re: Вахид, милый Вахид, эта тема о тебе и для тебя

Сообщение Елена777 »

Вахид, так не должно быть, что бы Ваш виноградник остался без ваших рук. Мы без общения с Вами. Не переставайте бороться. Буду молиться о Вашем здравии.
Ильчанка
Освоившийся
Город: Московская обл., г.Пущино, 54.83373 -широта,37.61138-долгота
Подпись: Татьяна

Сообщение Ильчанка »

Вахид, спасибо Вам за помощь, за чуткость! Пусть уйдет проклятая боль! Держитесь! Мы Вас любим!
Наталия_Киров
Освоившийся
Подпись: Наталья

Сообщение Наталия_Киров »

Вахид, я молюсь за тебя. Я считаю тебя одним из учителей, которые помогали мне и многим из нас постигать эту непростую науку.Твоя отзывчивость и искренность подкупают с первых минут общения.Спасибо. Да поможет тебе Господь.
Евгений Анатольевич
Освоившийся
Подпись: Евгений Анатольевич Соханев
Откуда: ст.Темнолесская Ставропольский край (44°52'N - 42°03'E) 431 метр над уровнем моря

Сообщение Евгений Анатольевич »

Вахид, крепись, в помощь тебе моя молитва!
Во имя Отца, и Сына, и Святаго Духа. Аминь!
Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.
Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имени Твоего ради.
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу И ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.
Верую во единаго Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы, и вочеловечшася. Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате, и страдавша, и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писанием. И возшедшаго на небеса, и седяща одесную Отца. И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И в Духа Святаго, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящаго, Иже со Отцем и Сыном спокланяема и сславима, глаголавшаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино крещение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века. Аминь.
Богородице Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою, благословенна Ты в женах и благословен плод чрева Твоего,
яко Спаса родила еси душ наших.
Достойно есть яко воистину блажити Тя, Богородицу, присноблаженную и пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем.
Царице моя Преблагая, надеждо моя, Богородице, приятелище сирых и странных предстательнице, скорбящих радосте, обидимых покровительнице. Зриши мою беду, зриши мою скорбь. Помози ми, яко немощну, окорми мя, яко странна. Обиду мою веси, разреши ту яко волиши. Яко не имам иныя помощи, разве Тебе ни иныя предстательницы, ни благия утешительницы, токмо Тебе, о, Богомати. Яко да сохраниши мя и покрыеши во веки веков. Аминь.
К кому возопию, Владычице? К кому прибегну в горести моей, aще не к Тебе, Царице Небесная? Кто плач мой и воздыхaние мое приимет, aще не Ты, Пренепорочная, надеждо христиан и прибежище нам, грешным? Кто пaче Тебе в напaстех защитит? Услыши убо стенaние мое, и приклони ухо Твое ко мне, Владычице Мaти Бога моего, и не презри мене, требующаго Твоея помощи, и не отрини мене, грешнаго. Вразуми и научи мя, Царице Небесная; не отступи от мене, раба Твоего, Владычице, за роптaние мое, но буди мне Мaти и заступница. Вручaю себе милостивому покрову Твоему: приведи мя, грешнаго, к тихой и безмятежной жизни, да плaчуся о гресех моих. К кому бо прибегну повинный аз, aще не к Тебе, уповaнию и прибежищу грешных, надеждою на неизреченную милость Твою и щедроты Твоя окриляемь? О, Владычице Царице Небесная! Ты мне уповaние и прибежище, покров и заступление и помощь. Царице моя преблагaя и скорая заступнице! Покрый Твоим ходaтайством моя прегрешения, защити мене от враг видимых и невидимых; умягчи сердца злых человек, возстающих на мя. О, Мaти Господа моего Творцa! Ты еси корень девства и неувядaемый цвет чистоты. О, Богородительнице! Ты подaждь ми помощь немощствующему плотскими страстьми и болезнующему сердцем, едино бо Твое и с Тобою Твоего Сына и Бога нашего имам заступление; и Твоим пречудным заступлением да избaвлюся от всякия беды и напaсти, о пренепорочная и преслaвная Божия Мaти Марие. Темже со уповaнием глаголю и вопию: радуйся, благодaтная, радуйся, обрaдованная; радуйся, преблагословенная, Господь с Тобою.
Небесных воинств Архистратиже, молим тя присно мы недостойнии, да твоими молитвами оградиши нас кровом крил невещественныя твоея славы, сохраняя ны, припадающия прилежно и вопиющия: от бед избави ны, яко чиноначальник Вышних Сил.
Господи, помилуй, Господи, помилуй, Господи, помилуй.
Слава Отцу и Сыну и Святаго Духу, Аминь!
С уважением, Евгений Анатольевич Соханев.
grandparents0
Освоившийся
Подпись: Николай

Сообщение grandparents0 »

Вахид, дорогой, ты сильный и волевой, а сила воли побеждает любую болезнь. Мы все будем молиться за тебя.
Колядин Роман
Освоившийся
Подпись: Роман

Сообщение Колядин Роман »

Очень тяжело и печально узнать, что болезнь пришла к дорогому Вахиду. От всей души желаем Вам справится с напастью. Держитесь Вахид, мы с вами!
С уважением Роман.
Сергей Сорокин (40кин)
Завсегдатай
Подпись: пппппп

Сообщение Сергей Сорокин (40кин) »

Привет Дорогой! Очень рад что пишу тебе каждый день!!!! Прими с моим сообщение следующую дозу моей энергии для борьбы с болезней. Держись!!!! Конечно большинство виноградного сообщества уже знает о твоей беде... но многие не знали - ставят спасибки поддерживая тебя... Держись друг летом приеду!!!!\
Вера Бова
Завсегдатай
Подпись: Вера

Сообщение Вера Бова »

Сергей Сорокин писал(а): Держись друг летом приеду!!!!
Сергей, поедем вместе? Я же тоже собиралась. Не получилось в этом году, трудности.. Но если решим ехать-то отложу все свои и поеду. Так хочется посмотреть на знаменитый Нимранг, посидеть под ним с чайником чаю. :yes: Поговорить о разном в уютной, домашней обстановке с Вахидом, с друзьями.
Олег Горбунов
Освоившийся
Подпись: Олег

Сообщение Олег Горбунов »

Вахид, ты хороший человек, мы тебя все любим, и Бог помочь тебе должен!
Nurida
Новичoк
Подпись: Дочка Вахида

Сообщение Nurida »

Сегодня будем ставить папе системы. Так как он вообще ничего не ел уже в течении недели, ужасно ослаб(((.
Будем надеяться, что организм окрепнет чуток и будет лучше бороться с болью.
Всем спасибо за пожелания и переживания!!
Ответить

Вернуться в «Беседа за чашкой чая- обо всем»